Personeel mag niet langer vergaderen in de Aqua Mundo

Gebruikersavatar
Peerke
Site Admin
Berichten: 22
Lid geworden op: wo jul 03, 2024 8:50 am
Favoriete Park: De Kempervennen

Personeel mag niet langer vergaderen in de Aqua Mundo

Bericht door Peerke »

AfbeeldingAl sinds jaar en dag vinden de management vergadering van de parken van Center Parcs plaats in het subtropische zwemparadijs de 'Aqua Mundo'. Maar daar lijkt nu een einde aan te komen. Center Parcs besluit nu om hygiënische redenen te stoppen met deze ongebruikelijke manier van vergaderen. Het management moet nu, net als bij vele andere bedrijven gewoon gaan vergaderen in een muffe vergaderzaal.

Maar het personeel is het daar nog niet mee eens, het was voor vele een van de redenen om te kiezen voor Center Parcs als werkgever. "Als ze dit daadwerkelijk doorzetten vertrek ik naar de concurrent" aldus een van de management leden die anoniem wenst te blijven.
Maar Center Parcs zet door.. het kan zo niet langer, steeds met de hele outfit het zwembad in. "We hebben voorgesteld om in badkleding te gaan vergaderen, maar dat zag niet iedereen zitten." Dus dan moeten we het maar verbieden. "Het is overigens ook beter voor ons meubilair, dat steeds het chloorwater in moest." aldus de persverantwoordelijke van het hoofdkantoor. "Bovendien.. op het hoofdkantoor hebben we ook geen subtropisch zwemparadijs om in te zwemmen."
716316057_Business_as_unusual_750x500.jpg
Volgende week alweeer naar Center Parcs! :lol:
Plaats reactie